Entorno / galeria de fotos

Foto historica Es molí de Baix

         

Entorno                                                                                             Entorno

         

“Pitus” el burro                                                                                Entorno

         

Los huertos de “ses veles fredes”                                                Horno de leña restaurada “Es Molí de Baix”  

         

Entorno                                                                                             Gato en pica de agua

Anuncios
Comments
6 Responses to “Entorno / galeria de fotos”
 1. Looks like a really cool place.Any detailsa aboutvolentary work,work-shops or Retiros?

 2. Francis dice:

  Muy bonito!! Me encanta, tanto trabajo hecho, un verdader tesoro!! Francis Lemmens

 3. Merce Mateus dice:

  Es un autentic paradis, el lloc ideal per parelles o persones soles que busquen gaudir de la natura i la tranquilitat, volem donar una forta abraçada a l’Astrid,Ignasi,Alex,Madalena i Flora per la gran tasque que estan realitzant, amb la seva gran feina fan que llocs com aquests no es perdin i poguem seguir gaudin del que la mare naturaleça ens a donat. Un petó de la familia LLOP-MATEUS alies CALLLOMA (Barcelona) Agost 2012.

 4. Tòfol Riudavets dice:

  Aquí vaig ser engendrat, vaig veure les primeres llums i vaig sentir els primers sons de la meva vida (estavem els meus pares de pagesos al Molí de Baix) . Aquí, als 2 anys, hi vaig fer el dijuni de Sant Llorenç, el que fa que tengui, la meva saliva, el dó de curar les cremades. Gràcies a què vaig nèixer aquí (encara que el part va ser a Ferreries) tenc la sensibilitat que tenc i l’estima per la natura i els llocs idílics. Ho he escrit moltes vegades: “Si hi va haver el paradís terrenal, estaba al barranc d’Algendar”. La única pena que tenc és que fa molts d’anys que no puc anar-hi. Els meus pares van anar-se amb el disgut de, els darrers anys, no haver-hi pogut tornar anar (segur que ara des de la seva nova situació hi van cada vegada que vulguin, encara que les barreres estiguin tancades (que també comprenc que hi ha gent de tota mena i no tothom hi aniria amb bona fe, respecte i nostàlgia).

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] El lugar donde estuvimos es de una belleza extrema, es un barranco donde la pequeña Menorca mediterránea desaparece para confundirse en un clima subtropical, con un río y una fuente de agua templada. Sa Dragonera fué nuestro hogar, una casa que por pared y techo tiene la roca viva. Se llega a través de un camino verde y si sigues hacia delante, a 3 minutos, te encuentras con La Bixa (SÍ! no podía ser de otra manera, el baño seco tiene nombre!). La Bixa se encuentra en medio de una plantación salvaje de bambú verde radiactivo y allí es donde Tomeu (artesano y maestro de la piedra, además de ser nuestro ángel en más de una ocasión, Gracias Tomeu!) preparó el basamento de muro seco, que hace de almacén y soporte de la construcción de cañas. […]Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: